Samsung’un Metaverse Evrenine Ziyaretçi Yağdı | İşternet

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Samsung’un Metaverse Evrenine Ziyaretçi Yağdı

Öncü teknoloji şirketi Samsung, 6 Ocak'ta kendi Metaverse evreni olan My House’u resmi olarak duyurmuştu. Platform kısa zamanda 4 milyondan fazla ziyaretçi çekerek büyük bir başarıya imza attı.

Naver internet portalının üç boyutlu avatar platformu Zepeto ile iş birliği sonucu kurulan My House, Samsung şirketinin teknoloji ürünlerinde yenilik ve genç kitleyi çekme amacından dolayı teknoloji fuarı CES 2022’de tanıtıldı.

Kullanıcılar Metaverse dünyasındaki sanal evlerini mobilya, aksesuar, elektronik ürünler gibi şeylerle dekore edip kişiselleştirebilecek.

Samsung’un Metaverse Evreni: My House Nedir?

Müşteri kitlesi olarak Z kuşağını ve genç meslektaşları hedef alan, kullanıcıların sanaldaki çeşitli ürünleri kullanarak evlerini toplamasına ve dekore etmesine imkân sağlayan sanal iç mimari deneyimi olarak tanımlayabiliriz.

Zepeto uygulamasının Google Play Store’da piyasaya sürülmesinin ardından, uygulamayı indirip kullanan kişi sayısı 4 milyonu geçti. Samsung Electronics verilerine göre bu rakam Zepeto’nun ortaklıkları arasında en yüksek orana sahip.

Samsung şirketi kripto varlıkların ve Metaverse olgusunun hızlı yükselişini yakalamak adına iş ortaklıklarına ve ortaklıkları büyütme fikirlerine açık olduğunu belirtti ve şu cümleyi kurdu: “My House’un temel dayanağımız olmasıyla, müşterilerin Metaverse deneyimini optimize ederek Y kuşağı ve Z Kuşağı ile daha iyi bir şekilde etkileşim kurmak istiyoruz.”

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun ve hemen sizi arayalım.