Teknik Analiz | İşternet

Kripto Para Fırsatlarını Cebine Gönderiyoruz.

Artık kazanmaktan başka hiçbir şeyle uğraşmayacaksın.

Az zamanda çok kazanacaksın!

Az zamanda çok kazanacaksın!

Biliyoruz borsa ekranlarını sürekli izlemek, alım bölgesine giren paraları tespit etmek ve teknik detaylarla uğraşmak oldukça zor.

Bu işi ekonomistlerimiz sizin için yapıyor.

Borsaları sürekli izliyoruz, kazandıracak analizleri anında size iletiyoruz.

  • Böylece profesyonel yatırımcıların tecrübelerinden yararlanabilirsin.
  • Evde, işte tatilde kolayca işlem yapabilirsin.
  • Riskini en aza indirerek daha bilinçli yatırımlar yapabilirsin.
  • Farklı paraları keşfedebilirsin.
  • Özetle kısa sürede çok daha fazlasını kazanabilirsin.

Fırsatları nasıl tespit ediyoruz?

İşternet ekonomistleri Aydın Bilek öncülüğünde, Domino tekniği strateji ve disipline uygun olarak borsalarda işlem gören tüm paraları sürekli inceler.

Güncel trendleri, destek ve direnç noktalarını hacim ve volatilite gibi değişkenleri değerlendirerek maksimum verim sağlayacak paraları tespit eder.

En az 5 indikatörden yararlanarak minimum risk, maksimum kazanç planına uyan paraların alım ve satım bölgelerini belirleyerek üyelerine gönderir.

Nasıl Yararlanacaksın?

Nasıl Yararlanacaksın?

Sıcağı sıcağına aldığınız analizleri teknik detaylara boğulmadan, değerli zamanınızı sürekli borsa ekranlarında araştırma ile geçirmeden risk algınıza ve kazanç beklentinize göre değerlendirip yatırım kararlarınızı çok daha hızlı vereceksiniz.

Her gün onlarca daha fazla işleme girerek online borsalarda kazacınızı artırabilirsiniz.

Analizlerimizi web sitemiz, mobil uygulamamız ve telegram kanalımız üzerinden takip edebileceksiniz.

Neler başarıyoruz?

2022 Eylül - Ekim - Kasım Raporumuz

  • 💎 Üyelerimize 3 ayda toplam 1500 analiz gönderdik.
  • 💎 Analizlerimizin 1318 tanesi kârla kapandı.
  • 💎 182 adet analiz zararla kapandı.
  • 💎 Gönderdiğimiz analizlerin %87.9 u başarılı oldu.
  • 💎 Her analizimiz ortalama %4 kazandırdı.
  • 💎 Her ay sermayemiz %186 büyüdü.
  • 💎 200$ sermaye 3 ay sonunda 23X artı ve 4856$ oldu.
  • 💎 3 Aylık net kârımız 86.165TL ye ulaştı.

Hemen abone ol,
kazandıran analizlerin keyfini çıkar!

KISA SÜRELİ İNDİRİM
0 Gün
Saat
Dakika
Saniye
1 AY TEKNİK ANALİZ ABONELİĞİ
Her gün 20 teknik analiz (Mesai Günleri)
1 ayda en az toplam 500 teknik analiz
Güncellenen analizlere erişim


1238.00₺
Tüm kredi kartlarına
126₺
X 12 AY TAKSİT
6 AY TEKNİK ANALİZ ABONELİĞİ
Her gün 20 teknik analiz (Mesai Günleri)
1 ayda en az toplam 500 teknik analiz
Güncellenen analizlere erişim
Analiz özel iletişim grubuna üyelik


4860.00₺
Tüm kredi kartlarına
493₺
X 12 AY TAKSİT
12 AY TEKNİK ANALİZ ABONELİĞİ
Her gün 20 teknik analiz (Mesai Günleri)
1 ayda en az toplam 500 teknik analiz
Güncellenen analizlere erişim
Analiz özel iletişim grubuna üyelik


7488.00₺
Tüm kredi kartlarına
760₺
X 12 AY TAKSİT

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular
Teknik analizin amacı; Geçmiş fiyat hareketlerini inceleyerek gelecekte bu tür fiyat hareketlerinin meydana gelebileceği varsayımı üzerinde tahminlerde bulunmamıza yardımcı olmaktır.
Teknik analiz daha gerçekçi sonuçların elde edildiği ve geçmiş verilere dayandığı için çok daha güvenilir nitelikte sonuçların elde edilmesine olanak sağladığını ifade edebiliriz. Ayrıca teknik analiz, dijital paraların fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar sonucunda doğan kaybı minimize etmemizi sağlarken buna karşılık maksimum kazanç elde etmemizi de sağlar.
Bitcoin fiyat hareketlerinde meydana gelen değişimler altcoinler üzerinde de birtakım etkiler yaratmaktadır. Bunun temel nedeni Bitcoin’in dijital para piyasasının amiral gemisi olması, dolayısıyla piyasayı domine etmesidir. Bitcoin fiyatında yaşanan volatilite altcoinler ve piyasalar üzerinde de etkili olabilmektedir. Dijital paraların dalgalı yapısından dolayı her durumda kazanç sağlanabilir. Düşen piyasalarda meydana gelen bu dalgalı yapı sayesinde paraları farklı periyotlarda analiz ederek alım ve satım pozisyonları inceleyerek kazanç sağlamak mümkündür. Analize konu olan paraları farklı periyotları göz önünde bulundurarak çeşitli teknik analiz araçları ile büyük bir titizlikle inceleyerek analizlerimizi gerçekleştiriyoruz.
Teknik analiz araçları ile fiyat hareketlerinin değerlerini göz önünde bulundurarak belirli seviyeler arasında hareket eden paraları detaylı inceleyerek minimum risk ve maksimum kazanç ilkesi çerçevesinde ele alıyoruz. Belirli aralıkta hareket eden fiyatların, kesişimler ve referans değerleri üstüne çıkması veya altına inmesi ile dijital paralar için alım ve satım kararları daha kolay ve doğru şekilde vermenizi sağlıyoruz. ‘‘Domino Tekniği ile Online Yatırım Eğitimi’’ ile verdiğimiz teknik analiz bilgisi ve düzenli gelir getiren stratejimiz sayesinde ciddi gelirler elde etmenizi sağlıyoruz.
Uzman ekonomistlerimizin en ince detayları göz önünde bulundurarak, büyük bir titizlikle hazırladığı teknik analizleri, web sitemizden veya mobil uygulamamızdan sizlere sunduğumuz uygun paket seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.
Teknik analize konu olan para birimlerini seçerken, gelecek vadeden projelere sahip olup olmadıklarına, işlem hacimlerine, maksimum arzlarına ve dolaşımdaki miktarlarına ve piyasa değerlerine bakılarak karar veriyoruz. Analize konu olan para birimlerinin arzlarının sınırlı olması önem arz etmektedir. Çünkü online paraların değerini belirleyen en önemli faktörün arzlarının sınırlı olması ve bu tür paralara olan talebin fazla olmasıdır. Yukarıda yer verdiğimiz unsurlar aynı zamanda güven kriterlerimizi belirleyen faktörlerdir. Kısacası güven kriterlerini sağlayan projeleri teknik analizlerimize konu ediyoruz.
Destek ve direnç noktalarını, trend yönlerini, formasyonları, grafikler ve indikatörler gibi teknik analizde kullanılan bütün araçları hesaba katarak analizlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca bu araçlarla teknik analizlerimizi gerçekleştirirken farklı periyotları inceleyerek bu periyotların birbirini teyit edip etmediğini test ediyoruz. Örneğin günlük mumlarda analizlerimizi gerçekleştirirken bu analizlerimizi 4S ve 1S’lik periyotlarla destekliyoruz. Bu stratejileri analizlerimizde kullanarak doğru alım satım bölgelerimizi belirleyerek minimum risk ve maksimum kazanç sağlıyoruz.
Teknik analizlerimize konu olan paraların güven kriterlerini sağlayıp sağlamadığı bizim için önem arz etmektedir. Dolayısıyla teknik analizlerimizi gerçekleştirirken söz konusu paraların güven kriterlerini sağlayanlar içinden tercih ediyoruz. Böylece analizlerimizi gerçekleştirirken güven kriterlerini sağlayan paralar içinden maksimum getiri sağlayanları inceliyoruz. Sağlam bir projeye dayanmayan, belli bir piyasa değerine ulaşmayan, arzı sınırlı olmayan, belirli bir piyasa hacmine ulaşmamış paralara yatırım yapmanızı tercih etmiyoruz.
Dijital para sektöründe en büyük problem; yatırım yapacak paranın bulunabilmesi, gerekli teknik analizlerin doğru yapılması ve bunun oldukça zaman almasıdır. Uzman ekonomistlerimizin her gün hazırladığı yüzlerce teknik analizler içinden en karlılarını sizlere ileterek hem yanlış paralara yatırım yapmamanızı hem de zaman tasarrufu avantajı sağlıyoruz.

Piyasanın o anki mevcut durumuna göre 1 saat, 4 saat ve 1 günlük periyotlar incelenerek işlemler yapılmaktadır. Piyasanın çok oynak olduğu durumlarda daha kısa dönemli olan 1 saatlik ve 4 saatlik periyotlar tercih edilmektedir. Günlük yapılan trade işlemlerinde 1 saat ve 4 saat gibi zaman aralıkları daha sık kullanılmaktadır. Orta ve uzun dönemli işlemlerde ise günlük, haftalık ve aylık zaman periyotlarından yararlanılmaktadır. Analizi yapılacak paraların fiyatları ile ilgili sinyalleri daha erken yakalamak için daha kısa aralıklı periyotlar incelenir. Örneğin 4 saatlik periyotlarda işlem yapılırken geriye dönük 15 dakikalık veya 1 saatlik periyotlar da incelenmelidir. Böylece tek bir periyoda bağlı kalmadan, yapılan analizlerin yanılma olasılığını ortadan kaldırarak doğru işlemler gerçekleştirebiliriz.

Yatırımcının yatırımdan elde etmeyi düşündüğü getirinin sürelerine göre de periyotlar farklılık gösterir. Günlük trade yapan bir yatırımcı daha çok 15Min, 1S ve 4S zaman aralıklarını dikkate alarak işlemlerini gerçekleştirir. Orta ve uzun dönemli yatırımlarda ise genellikle günlük, haftalık ve aylık periyotları göz önünde bulundurularak işlemler gerçekleştirilir.

Oluşturduğumuz teknik analizlerimizi haftanın 6 günü sistemimizde yayınlıyoruz. Analizlerimizi gün içerisinde oluşabilecek gelişmelere bağlı olarak farklı periyotlarda inceliyor ve zaman dilimlerine yayarak günlük toplam 20 adet analiz paylaşıyoruz.

ÇAĞRI MERKEZİ

09:00 - 21:00 arası hizmetinizdeyiz.

WHATSAPP HATTI

09:00 - 21:00 arası hizmetinizdeyiz.

ONLINE SORU SOR

Ekibimizle canlı sohbet edin.

Teknik analiz hizmetini şimdi online satın alarak hemen güncel analizlere ulaşabilirsiniz.

Sorularınız varsa bizimle iletişim kurabilirsiniz.

+90 850 840 95 00 +90 532 133 24 95 CANLI DESTEK WHATSAPP
İletişim Formu
Satın Al Bilgi Al