Futbolcu Haaland’ın NFT’si 265 ETH’ye Satıldı! | İşternet

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Futbolcu Haaland’ın NFT’si 265 ETH’ye Satıldı!

NFT futbolcu kartları, dijital spor ürünlerinin en değerlileri arasındadır. Bu NFT kartlarının en çok takip edileni de Sorare NFT kartlarıdır.

NFT kartları günümüzde en değerli dijital spor ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu NFT kartların da en çok ilgi görenleri Sorare NFT kartları. NFT piyasasının yükselmesiyle birlikte Sorare NFT’lerinin güncel değeri 2 milyar sterlin değerinin üstüne çıktı. Peki Sorare Nedir?

Sorare Nedir?

Sorare, blokzincir üzerinde yer alan, şu anda 180 adet lisanslı futbol takımının oyuncu kartlarını dijital olarak satın almanıza, tutmanıza ve satmanıza olanak sağlayan bir NFT fantezi futbol oyunudur. Kripto piyasasında Sorare NFT Kartları olarak bilinir.

Futbol-NFT platformu olan Sorare'de bir rekora imza atıldı ve yıldız futbolcu Erling Haaland'ın NFT kartı 265 ETH'e alıcı buldu. Yaklaşık 684 bin liraya denk gelen bu rakam ayrıca Sorare NFT Platformunun en pahalı satışı oldu.

Sorare’nin futbol NFT kartları değer olarak şu an 1 milyar sterlin’in üstünde. Borussia Dortmund’un genç forveti Erling Haaland Sorare NFT kartı 265 ETH yani 684.000 dolara satıldı.

Haaland’ın NFT Kartının Özellikleri

Futbolcu Haaland’ın NFT kartında güncel bilgileri bulunmaktadır. Bu bilgiler:

  • Yaşı,
  • Pozisyonu,
  • Uyruğu gibi detayları gösteriyor.
  • Kartın sol üstünde nadirlik seviyesi vardır ve renk koduyla belli olmaktadır.

 

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun ve hemen sizi arayalım.