Binance Earn: Siz Durun Kriptonız Çalışsın | İşternet

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Binance Earn: Siz Durun Kriptonız Çalışsın

Binance Earn çalışmadan kazanmanın yolları üzerine size bir çok paket sunuyor. Aktif olarak yatırımlarına gerekli zaman ayıramayanlar Binance Earn yatırımları sayesinde durdukları yerden kazanmaya devam edebiliyor.

Binance Earn sayesinde herkes hayalini kurduğu pasif gelir şansına ulaşarak refahını yükseltebilir. Binance Earn artık yatırımcıların uyurken para kazanmak rüyalarını gerçek kılıyor.

Siz de çok küçük yatırımlarla risksiz para kazanmak ister misiniz?

Normal gelir dışında gelirinizi arttırmanın yollarını mı arıyorsunuz?

Küçük ve orta ölçekli sermayeyi sürekli kazandıran yatırım üzerinden kar döngüsüne çevirmek ister misiniz?

O halde bu makalede ele alacağımız: Binance Earn Nedir, Binance Earn Nasıl Kullanılır?, Binance Earn Rehberi gibi başlıklar çok işinize yarayacak.

İçindekiler

  1. Binance Earn Nedir?
  2. Binance Earn Paketleri Nelerdir?
  3. Binance Earn Varlık Yönetimi
  4. Binance Earn Nasıl Kullanılır?
  5. Binance Earn ile Para Kazanmak

Binance Earn Nedir?

Binance earn kripto para ticareti ve günlük alım satımlarla uğraşmak istemeden kripto varlıklar sayesinde para kazanmak isteyenlerin kullanacağı çok yönlü bir kripto tasarruf fonudur.

Adındaki earn ifadesi Türkçe’ye kazanç olarak çevrilebilir ve bu da aslında doğrudan bu uygulamanın niteliğini göstermektedir.

Sermayenizin siz olmadan tek başına çalışarak size para kazandırdığını bilmek hangimizi mutlu etmez? Binance Kazanç uygulaması işte bu ilkeden hareketle risk tercihiniz, yatırım vadeleriniz ve beklediğiniz kar getirisi doğrultusunda size bir den çok pasif gelir yaratma şansı sunuyor.

Binance Earn, tam teçhizatlı bol seçenekli bir finansal paketler ile bir kripto tasarruf hesabı gibi çalışmaktadır. Standart ve geleneksel tasarruf fonlarıyla arasındaki fark onlardan daha fazla yöntemle para kazandırabilmesinden gelmektedir.

Binance Earn Paketleri Nelerdir?

Yatırımcı profilleri birçok değişkenden oluşan kompleks yapılardır. Pasif gelir kazanmak için de tercih edilecek yöntemler yatırımcıların strateji tarzlarına göre değişiklik gösterebilir.

İşte bu noktada Binance Earn her yatırımcıya hitap edecek ana kategoriler sunabiliyor:

Esnek Tasarruf

Esnek Tasarruf, portföyünüze eklediğiniz varlıklarınız üzerinden size istikrarlı biçimde faiz veren bir kategoridir. Binance Earn üzerinden esnek tasarruf paketiyle gerçekten rahat biçimde pasif gelir elde edebilirsiniz.

Paranızı esnek tasarruf fonuna yatırabilir ve zaman içinde biriken faiz kazancınızı istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Spot cüzdanınızda bulunan az bir coin ya da tokeniniz varsa bile bunu bir esnek tasarruf hesabına yatırarak yattığınız yerde siz de coinlerinizi çalıştırabilirsiniz.

Esnek birikim hesabına yatıracağınız her bir kripto para sadece ilk gün faiz işlemez ve ikinci gün sonrası siz onları çekene kadar yedi gün yirmi dört saat faiz kazanırlar.

Kilitli Birikimler

Kilitli birikim tercihi bir önceki esnek tasarruf kategorisine oranla çok daha iyi pasif gelir sağlar.

Bunu yaparken esnek hesaptan farklı olarak yatıracağınız coinlere ulaşımınızı bir süre kısıtlar. Burada anahtar nokta, varlıklarınızın faiz getirisi sağlamak adına önceden taahhüt edeceğiniz bir süre belirlemenizdir

Kilitli birikim fonlarının getiri vadeleri yedi ile doksan gün arasında değişebilir. Kısa bir süre dahilinde ihtiyacınız olmayacağına emin olduğunuz kripto paralarınız bu sayede daha yüksek para kazandırabilir.

Çeşitli Aktiviteler

Binance Earn üzerinden para kazanmak sadece tasarruf hesaplarıyla olmaz.

Özellikle daha eğlenceli yollarla pasif gelir elde etmek isteyenler, uygulamanın “activities” (etkinlikler) sekmesinden düzenlecek aktivitelerin listesine ulaşabilir.

Bu tarz etkinlikler çoğunlukla sınırlı bir kaynaklar üzerinden hızlı katılan yatırımcılara stabil birikimlerin sağladığından daha yüksek pasif kazanç sağlayabilir.

Sık sık duyuruları gözden geçirmeyi unutmayın!

Başlama Havuzu (Launchpool)

Özellikle altcoin takip eden kripto para yatırımcıları, yatırım yapacakları projeleri seçebilmek için sık sık Binance Launchpad'e göz atar. Launchpad bir nevi proje fırlatma rapması olarak blok zincir projelerinin fonlanması etkinliklerine ev sahipliği yapar.

Aynı yatırımcılar ya da Launchpad’i bilen diğer kripto ilgileleri “madencilik” üzerinden coin kazanmak yerine likidite havuzlarına fon kilitleyen çiftçilik (farming) faaliyetlerine de aşinadır. Bir diğer adıyla likidite madenciliği.

İşte “başlama havuzu” olarak da çevirebileceğimiz Launchpool, Binance kripto para borsasında listelenecek yeni bir coin ya da tokenden hisse kapabilmek için BNB veya BUSD gibi kripto para birimlerinizi esnek bir şekilde (istediğiniz zaman çıkarabileceğiniz) havuza yatırmanıza imkân tanır. Sizden herhangi bir kesinti yapmadan, havuzun faiz oranında yeni coinden verecektir.

Launchpad'de ise piyasaya çıkacak coini listelemeden önce alabilmek için sadece BNB tutmanız yeterlidir. Binance, 1 hafta boyunca hesabınızda bulunan BNB adedini, her gün belirli bir saatte kaydını tutar ve 1 hafta sonunda size yatırabileceğiniz maksimum BNB miktarını gösterir. Katkı sağlama zamanı geldiğinde elinizdeki BNB'leri kısa bir süre için kilitleyip, yeni çıkacak coini alabilirsiniz. Almaya hak kazandığınız miktarın ederinde sizden BNB kesilip coin dağıtılır ve elinizde kalan kısmın kilidi açılır. 

Bu şekilde elinizdeki coinleri başlatma havuzlarında değerlendirerek pasif gelir elde etmek çok kolaydır.

Binance Earn Varlık Yönetimi

Yukarıda ele alınan tüm kategorilerin dışında Binance Earn üzerinde bir de “varlık yönetimi” seçeneği mevcuttur. Bu sekmeden ulaşabileceğiniz paket ürünler daha gelişmiş tasarruf alternatifleri sunabilmektedir. Görece daha karmaşık görünseler de oldukça yatırımcı dostu olan bu iyileştirilmiş tasarruf paketlerini kullanması yine de kolaydır.

Bu ürünler ve nasıl kullanıldıklarını alt başlıklar halinde inceleyebiliriz:

Binance Likidite Takası (Liquid Swap)

Binance Liquid Swap aslında adında swap yani takas olan her platform gibi temel ilkeler üzerinden çalışmaktadır. Burada Uniswap ya da Pancakeswap makalelerimize de bakara bu mekanizma hakkında daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu eklenti kayıt defterlerindeki emirler yerine matematiksel algoritma ve formüllerle fiyatların belirlendiği özel bir borsa türü gibi çalışır.

Automatic Market Maker (AMM) olarak bilinen terim de aslında Binance Liquid Swap gibi otomatik piyasa yapıcı (AMM) platformları için kullanılır.

Binance Liquid Swap, yatırımcılara ucuz fiyatla ve stabil coin gibi kripto paralarla hızlı bir şekilde dönüştürme mekanizması olarak çok basit bir çalışma dinamiğine sahiptir.

Çifte Yatırım (Dual İnvestment)

Binance Çifte Yatırım eklentisiyle piyasalarda fiyatlar ister düşen ister yükselen trendde olsun farketmeksiz pasif ve yan gelir elde edebilirsiniz.

Bu yatırımlarda alım yapacağınız fiyatların barındırdığı riskler en aza inerken, tasarruf kazançlarınız maksimize edilebilir. Nasıl mı?

İşte şöyle: dual investment ara yüzünde bir kripto para sayesinde ve iki farklı coin üzerinden pasif getiri elde edersiniz. Bu noktada hisse taahhütü vererek, coinlerden birinin kazancını kilitlersiniz, böylece kilitli kalan coinlerinizin süresi boyunca varlıklarınızın değeri arttıkça daha fazla kazanırsınız.

BNB Kasası (Vault)

Bu yöntem sayesinde dijital pasif gelir elde etmenin de geleneksel bir yolunu deneyebilirsiniz.

BNB alarak bu kripto paralarınızı stake ederseniz, karşılıkları olarak BNB Kasa (Vault) hisseleri kazanırsınız. BNB stake emrinizin hemen arkasındaki gün faiz hak etmeye başlarsınız ve kazançlarınız hesabınıza günlük olarak aktarılır.

Binance Earn Nasıl Kullanılır?

Binance Earn kullanmak sanıldığından çok daha kolaydır.

Bunun için öncelikle bir Binance hesabı açmalısınız. Bunu hem internet sitesinden hem de çevrimiçi mağaza uygulamalardan indirebileceğiniz mobil app üzerinden yapabilirsiniz. Bu noktada sdaece telefon numaranız, mail adresiniz ve kimlik bilgileriniz yeterli olacaktır.

Çift aşamalı kimlik doğrulaması ve hesap aktivasyonunu tamamladıktan sonra Binance hesabınıza giriş yapın.

Sonraki adımda size sunulan bütün paketleri görebilmek adına “Finans” üzerine gelerek açılan Binance Earn (Kazanç) butonuna tıklayın .

Kripto para yatırımlarında yeniyseniz yukarıda ilk başlıkta listenen kullanım paketlerine “garantili” sekmesinden ulaşabilir ve az riskle pasif gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Bahsi geçen paketler görece daha istikrarlı kazanç yaratırlar ve kilitlenme taahhütü biter bitmez ana paranızı geri alabilirsiniz.

Binance Earn ile Para Kazanmak

Binance Earn artık yatırımcılara ister pasif isterlerse de aktif olarak kripto paralar üzerinden getiri sağlamaya başladı. Siz de yalnızca Proof of Stake (PoS) mutabakat protokolü kullanılan kripto paralarınızı stake etmek ya da porföyünüzü faiz karşılığı borç olarak vermek veya Binance vasıtasıyla güvence altında bir DeFi servisine yatırmak suretiyle cüzdanınızda duran az miktar coinleri değerlendirebilirsiniz.

Böylece bayram seyran dinlemeden, siz uykuda ya da tatildeyken bile bir ekran dahi açmayın ama coinleriniz sizin için kazanmaya devam etsin. Ayrıca günlük traderlık yapmanın ne kadar stresli bir uğraş olduğu ortadayken daha sakin kazanmak isteyenler için Binance Earn bir rüya gibi.

Google Play Store ya da Apple Store gibi online mağazalardan siz de Binance Earn uygulamasını indirerek yeni bir gelir modeli oluşturabilirsiniz.

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun ve hemen sizi arayalım.