Binance Earn Birikim: Sıfır Risk Kesin Kazanç | İşternet

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Binance Earn Birikim: Sıfır Risk Kesin Kazanç

Binance Earn Birikim; herkesin bir çaba içinde olduğu birikim derdinize belki de en kolay çözümlerden birisini sunmakta. Üstelik risk almadan garantili kazançtan bahsediyoruz yani birikim yaparken aklınızda endişe kalmadan, birikim hesabınız büyümeye devam ediyor.

Sıfır riskle kazanç elde etmek hem de bunu istikrarlı bir pasif gelire çevirmenin mümkün olduğunu biliyor musunuz?

Yatırım yaptığınız bir ana metanın hiçbir şekilde eksilmeden garanti gelir sunduğuna şahit oldunuz mu?

Özellikle oynaklığıyla bilinen kripto piyasalarında sıfır riskle para kazanmayı mı arzuluyorsunuz?

İşte yatırımcılara birçok güzel kazanç fırsatı sunan Binance Earn paketleri arasında yer alan Birikimler sekmesi, sıfır riskle kripto para kazanmanın en rahat yolu olarak karşımıza çıkmaktadır. Gelin bu fırsatı birlikte inceleyelim.

Fırsatı değerlendirmek için Binance uygulamasını yükleyerek, kimlik doğrulaması aşamalarını geçip hesabı aktive ettiğinize emin olun ve bakiye oluşturun. Böylece ilk fırsatta Birikimler üzerinden kazanmaya başlayabilirsiniz.

İçindekiler

  1. Binance Earn Garantili Yöntemler
  2. Binance Birikimler Nedir?
  3. Binance Birikimler Nasıl Kullanılır?
  4. Birikim ve Eğitim

Binance Earn Garantili Yöntemler

Daha önce Binance Earn ve sunduğu hizmetleri genel bağlamda ele aldığımız makalede hem risksiz ya da az riskli düşük getirili “Garantili” paketlerden hem de risk ve kazancı yüksek “Yüksek Getirili” paketlerden bahsetmiştik.

Binance Earn Nedir?” makalemizden burada yer alan tüm fırsatları inceleyebilirsiniz, Birikimler dışındaki alternatif pasif gelir yöntemleri için “Kilitli Staking” makalemize de göz atabilirsiniz.

Burada ise Binance uygulamasına girdiğinizde ana ekranın orta sağında yer alan “kazanç” (earn) ikonuna tıklayarak kolayca ulaşabileceğiniz “Birikimler” seçeneğini ele alıyoruz.

Binance Birikimler Nedir?

Binance ana ekranından “kazanç” sekmesini açtığınız anda standart olarak önünüze Binance Earn garantili pasif gelir paketleri listelenmektedir. Bunların ikincisi olan Birikimler ise birçok açıdan önemli bir risksiz yatırım olanağı sunuyor:

  • Gizli komisyon bedelleri ödemiyorsunuz
  • Vermeniz gereken taahhütler yok, süreler beklemiyorsunuz.
  • Ana paranızın azalma riski sıfır.
  • Sermayenizi dilediğiniz an çekebiliyorsunuz.
  • Düzenli bir gelir elde ederek çalışmadan kazanabiliyorsunuz.

Sıralanan bütün bu fırsatlar üstelik çok basit bir mekanizma üzerinden herkesin kullanabileceği bir fırsat olarak sunuluyor. Adımlar genel anlamda basit:

  • Bakiye oluşturun
  • Kriptonuzu seçin
  • Miktarı belirleyerek girin
  • Birikim yapmaya başlayın
  • Günlük olarak kripto ödülleriniz cüzdanınıza yatsın

Binance Birikimler Nasıl Kullanılır?

Binance birikimler kullanmak yukarıdaki işlemleri mobil uygulamada tıklamak kadar kısa sürüyor. Ancak yine de “birikimler” butonuna basıldığında “Esnek Birikim” ve “Kilitli Birikim” şeklinde iki farklı düğme görünmektedir.

Bu noktada hangisi ile işlem yapmaya karar vereceğiniz şu farklılıklar doğrultusunda değişiklik gösterecektir.

  • Esnek birikimler yeni başlayanlar için istedikleri zaman paralarını çekebilecekleri ideal bir seçenektir.
  • Esnek seçeneğinde birikim yapacağınız coin ya da token üzerinden %1 ile %20 oranında yıllık getiri miktarının her gün 365’te birini hesabınıza aktarılır.
  • Kilitli birikimler %25-%50 gibi çok daha yüksek getiri sağlarlar ancak buradaki coinler kendilerine özgü biçimde çift seçenekli kilitleme süreleri isterler.
  • Mesela AXS token 7 gün kilit için %25 daha da ilgi çekici olarak 15 günlük kilitleme için %50 yıllık getiri oranı sağlamaktadır.
  • Tether ise 60 güne %9 veren düşük ama daha stabil bir faiz sunar çünkü USDT alırsanız paranız dolara sabit kalacaktır.

Hangi birikim türüne karar verirseniz verin birikim yapacağınız kripto paraya doğru karar vermek önemlidir. Bu noktada esnek ya da kilitli olması farketmeksizin istediğiniz kripto paraları birikim sayfasının üstündeki arama çubuğundan aratabilirsiniz.

Eğer aradığınız coinin Birikim seçeneğinde listelenmemesi gibi bir durum var mevcut seçenekler arasından karar verdiğiniz coinin altında yer alan sarı “Katıl” butonu tıklayarak bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.

Katılım yapmak ve pasif gelir elde etmek istediğiniz kripto paranın “spot cüzdanınızda” yer alması gerektiğini unutmayın.

Karşınıza gelen sayfada üst bölümdeki katılım tutarı kısmını istediğiniz miktarla doldurmanız gereklidir. Ne kadar yüksek miktarla birikim hesabına katılırsanız o kadar kazanç elde edeceğinizi unutmayın.

Son olarak ekranın altında yer alan “Binance Savings Hizmet Anlaşması” bağlantısına tıklayarak anlaşmayı okuyup okuduğunuzu ve onayladığınızı belirten kutucuğu işaretleyin.

Artık aşağıda “Onayla” butonuna tıklamanız hemen ertesi gün kazanmaya başlamanız için yeterli olacaktır.

Unutmayın kıyıda köşede unutulmuş küçük meblağları, kumbaradaki bozuk paraları ve hatta satamadığın birkaç dolarlık kripto varlıklarınızı bile tek bir coin de toplayarak boş durmaları yerine size para kazandırmalarını sağlayabilirsiniz.

Birikim ve Eğitim

Düşük pasif gelir yaratarak bir de üzerinde ana sermayenizi hiç riske atmayan bu tarz tasarruf / birikim modelleri herkes için kazanç yaratsa bile kimileri için çok daha karlı olabilmektedir.

Peki herkese aynı imkânı sunan bir sistemde daha çok kazananlarrın sırrı nedir? Neden aynı fırsatları bazılarını zengin ederken bazılarının yerinde saymasına fayda sağlamaz?

Aslında bütün farklar tek ve derin bir meseleden kaynaklanmaktadır. Konuya yani kripto para piyasalarına nitelikli ve bilgili yaklaşım.

Eğer düşük miktarda pasif gelir kazanmak için rastgele kumar mantığıyla coin seçerek yatırım yapacaksanız da siz de kaybetmeseniz bile az kazanmaya mahkumsunuz demektir.

Ancak kripto piyasalarını anlayan, gösterge nedir bilen, grafik okuyabilen, hacim ve verileri analiz edebilen yatırımcılar pasif gelir kazanacakları coinler seçerken bile bu bilimsel perspektifle hareket ederler. Hem de sahip oldukları kripto para eğitimi meslek ve öğrenim düzeyinden çok bağımsız bir olgudur.

İşte İşternet eğitimleri sayesinde herkesin kripto para yatırımlarını yönlendirmesine sağlayacak şu kişisel “birikimler” en az Binance Earn Birikim hesapları kadar refah yükseltici olacaktır:

  • Birikim katılımı yapacağınız coinin fiyatındaki direnç noktalarını tespit edebilirsiniz.
  • Hangi coinde uzun süre kalabileceğinizi grafik okuyarak anlayıp kilitli birikimleri kat ve kat kazançlı hale getirebilirsiniz.
  • Öğrendiğiniz indikatörler bir coinde satış sinyali veriyorsa, o coinle birikim hesabı yapmayacağınızı anlayarak kazancınızı uzun süreli bekleme tehlikesiyle karşılaşmazsınız.
  • Piyasanın sunduğu kolay ve rahat birçok fırsatta eğitimin getirdiği derinlikli yaklaşım her zaman kaotik yatırım stratejilerinden daha yüksek kar getirecektir.

Siz de geç kalmadan İşternet eğitimleriyle, ister çalışırken kendinize pasif gelir yaratın isterseniz de sermayenizi katlaya katlaya zenginlik denizine dalın!

 

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun ve hemen sizi arayalım.