Kim Bu Bitcoin Düşmanları? | İşternet

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Kim Bu Bitcoin Düşmanları?

Bitcoin 2022 organizasyonunda konuşan PayPal CEO'su Bitcoin düşmanlarını hedef aldı.

Dünyanın en büyük Bitcoin organizasyonu Bitcoin 2022 etkinliği, Miami’de gerçekleşti. Birçok ünlü Bitcoin destekçisi konuşmacı olarak yer aldı. Konuşanlar arasında PayPal’ın kurucusu Peter Thiel de vardı ve konuşmasında Bitcoin’e övgüler yağdırdı.

Bitcoin asla devletler tarafından engellenemeyeceğini, bu durumun Bitcoin’in en güzel özelliklerinden biri olduğunu belirtti. Peter Thiel, devletlerin kripto paraları düzenleme çabasının normal olduğunu ancak bazı kişi ve kuruluşların açıkça Bitcoin düşmanı olduğuna vurgu yaptı ve onları ifşa etmeye devam edeceğiz açıklamasında bulundu.

Peki kim bu BTC düşmanları?

Düşman listesinin ilk sırasında Warren Buffet’in olduğunu paylaşan Peter Thiel, Buffet’ı “bir numaralı Bitcoin düşmanı olarak ve Omahalı sosyopatik büyükbaba” olarak tanımladı. PayPal kurucusunun bir diğer hedefi ise, JPMorgan CEO’su Jamie Dimon ve BlackRock CEO’su Larry Fink. Bu isimlere dikkat çeken Thiel, bu insanlar ve kurumlar Bitcoin’in durdurulamaz yükselişini yavaşlatan kişilerdir ibaresinde bulunup, bu insanları ifşa etmeye devam edeceğiz dedi.

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun ve hemen sizi arayalım.