Meta Kriptosını mı Çıkartıyor? | İşternet

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Meta Kriptosını mı Çıkartıyor?

Meta üzerinde çalıştığı metaverse projesi için bir sanal para yaratmak için çalışmalara başladı.

Financial Times’da çıkan haberlere göre, Meta’nın oluşturacağı metaverse projesi için gündemde olan sanal paranın blokchain tabanlı bir kripto para birimi olması da beklentiler arasında. Bazı söylentiler ise oluşturulacak sanal paranın popüler video oyunu Roblox’un parası Robux’a benzeyen ve şirket tarafından merkezi olarak kontrol edilen bir sanal para olacağı yönünde.

Meta ayrıca, Facebook gruplarında önemli katkılar sonucunda ödül olarak verebileceği sosyal tokenlar ya da itibar tokenları gibi sanal paralar da çıkarmayı düşünüyor. Böyle bir durumda sosyal medya hesaplarınızda yaptığınız içerikler ya da girişimler karşılığında bahsi geçen platformlardan ödüllerinizi alabilir, dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Bu projelerin henüz başlangıç aşamasında olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Bu projenin değişebileceğini, tamamen farklı bir projenin ortaya konulacağını da göz ardı edemeyiz.

Diğer bir taraftan Instagram NFT entegrasyonunun da gündemde olduğu biliniyor. Zuckerberg, NFT destekli Instagram haberlerini doğrulamıştı. Meta CEO’su, Instagram kullanıcılarının entegrasyondan sonra NFT mintleyebilceklerini paylaşmıştı.

Zuckerberg, son zamanlarda şirketinin popüleritesinin düşüşü sonucunda farklı gelir modelleri arayışlarına girdi. Kullanıcıları elinde tutmak için etkili özellikler geliştirmeye yönelik adımlar arıyor. Meta’nın popüleritesinin düşmesi 118 milyar dolarlık reklam kaynaklarını tehdit ediyor. Dolayısıyla son zamanlarda birçok yeniliği görebiliriz.

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun ve hemen sizi arayalım.