Domino Tekniği ile Kaybetmeden Kazanmayı Öğrenin | İşternet

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Domino Tekniği ile Kaybetmeden Kazanmayı Öğrenin

Kripto para eğitimi, yatırımlarınızda kazanç ve istikrarlı gelirin anahtarı işlevi görmektedir. Kripto para yatırımları; teknik analiz, grafik okuma ve indikatörler gibi meselelere hakim olmadan yapıldığında en fazla birer tahmin oyunu niteliğinde kalır. Ancak kripto yatırım eğitimi sayesinde ne şansa ne de tahmine yer kalmadan sistemli bir gelir kapısı edinmek tahmin ettiğinizden çok daha kolay olacaktır.

Artık dünya üzerinde saniyeler içinde bir uçtan bir uca varlık transferi yapabiliyoruz. Bankacılık ağlarının gelişmesiyle birlikte artık bir mobil uygulamadan altın bile alıp satabiliyoruz. Altın alım satımı yapan kaç yatırımcı bugün gerçek anlamda o altını elinde bulunduruyor?

Değeri milyonları bulan krediler ve ödemeler bile artık bir ekrandaki dijital verilerden ibaret değil mi?

Durum böyleyken kripto paralar da artık yer kürenin yerel para birimleri halini aldı. Bugün ilk üç kripto para biriminin piyasa hacimleri bazı devletlerin itibari paralarını aşmış durumda:

Bitcoin (BTC) – 217 Milyar Dolar

Etherum (ETH) – 48 Milyar Dolar

Ripple (XRP) – 13 Milyar Dolar

Siz hala kripto paralar hakkında endişe duyuyor musunuz? Tıpkı altın, döviz ve gayrimenkul gibi piyasası olan bir metanın milyonlar tarafından alınıp satılırken hala nasıl aldatmaca olduğunu düşünübiliriz ki?

Binlerce kripto para devasa kripto borsalarında her gün el değiştirirken akıllı davrananlar çoktan köşeyi dönmüş durumda. Nasıl mı?

Düşük fiyatta buldukları ve göstergelerle yükseleceğini öngördükleri kripto birimleri aldıktan sonra yeterince yükseldiklerinde satarak. Hem de herhangi bir şubeye gitmeden yedi gün yirmi dört saat evlerinden işlem yaparak.

Siz de bir Türkiye bankası üzerinden önce yerel bir kripto borsasında bakiye oluşturabilir sonrasında oradan alacağınız USDT’ler ile istediğiniz küresel borsaya sermaye girişi yapabilirsiniz.

Domino tekniği eğitimimizle küresel borsalarda yapacağınız işlemler ekonomik özgürlüğünüzü kazandıracak. Ama önce şunlardan vazgeçmeliyiz:

  • Kripto yatırımını şans oyunu olarak görmekten.
  • Kulaktan dolma tavsiyelerle alım yapmaktan.
  • Teknik bilgiye sahip olmadan işlem açmaktan.

Paranızı kripto paralara yatırmadan önce şunlara sahip olmalısınız:

  • Sistemin nasıl işlediği bilgisine.
  • Yatırım stratejisine.
  • Teknik analiz eğitimine.
  • Grafik okuma becerisine.
  • Sermayenizi kontrol etme bilgisine.

Ancak bunların hepsini öğrenmek kimileri için yıllar alabiliyor. Bizim teklifimiz ise sizi hem zaman israfından hem de zarar etmekten kurtarmak üstüne. Domino tekniği eğitimimiz sayesinde 200 doları bir yılda bin katına çıkarmak mümkün.

Bazılarınız bu teklifi inandırıcı bulmayabilir? Bazıları ise doğrudan bunun bir hayal olduğunu yüksek sesle iddia edebilir. Ancak kanıtlanan bir sistemin, matematiksel olarak çok net tekniklerle uygulanması bu kadar zor değildir.

Hatta bazı ithamlar ve suçlamalar, ilkokul matematiği üzerinden net örneklerle bile yanlış oldukları ispatlanabilir niteliktedir. Şöyle ki:

  • Gölde büyüyen bir nilüfer çiçeği her gün tam iki katına çıkıyorsa bu gölü tamamen kaplaması 30 gün alıyor diyelim.
  • Bu nilüfer çiçeğinin gölün yarısını kapladığı gün 29. gündür.
  • 28. Gün ise nilüfer sadece gölün çeyreğini kaplamaktaydı.
  • Birinci gün bir avuç kadar olan nilüferin matematiksel olarak iki katına çıktıkça ne kadar devleşebileceği sadece dört işlemle hesaplanabiliyor.

Yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor mu? Yani 200 doları her gün %2 karla kapatmak bir süre sonra 10 bin dolara ulaştığında her gün anaparayı tekrar kazanmak demek olmuyor mu? Böyle genişlemeci bir artış tamamen verilerle yaptığımız işlemlerle kanıtlanabilirken, bu durumun şiddetle illüzyon olduğunu belirtenler, sunduğumuz kanıtlara bakmakla yükümlüdür.

Eğer ortada bir kanıt varsa onu görmezden gelerek, yakalanan hiçbir başarıyı yok sayamazsınız.

Üstelik bütünüyle şeffaf bir biçimde işlem defterlerimizi açmış şekilde bunu nasıl yapabildiğimizi kanıtlıyoruz.

Artık siz de karışık borsa ekranlarından, grafiklerden ve teknik terimlerden korkmadan cesurca piyasa sörfü yapabilirsiniz. Domino tekniği ile kripto para eğitimimizi sıkı bir çalışmayla bir hafta gibi bir sürede izleyebilir ve yıllar gerektiren tecrübe ve bilgiyi hap şeklinde satın almış olabilirsiniz.

https://isternet.com adresinden internet sitemize, 0536 602 26 20 ve 0850 840 95 00 numaralarından çağrı merkezimize ulaşarak sizde hayallerinize bir adım daha yaklaşın. Hemen derslere kayıtlanarak, teknik ve matematiğin yarattığı mucizeleri izlemeye başlayabilirsiniz.

Kripto eğitimine kayıtlandıktan sonra İşternet Telegram Kanalı üzerinden piyasayla ilgili güncel bilgilendirmeleri takip edebilirsiniz.

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi ve kanalımıza abone olarak bildirimleri açmayı unutmayın. 

Ayrıca [email protected] e posta adresi de sorularınıza cevap bulabileceğiniz alternatif iletişim kanalları olarak sizi bekliyor.

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun ve hemen sizi arayalım.