İşternet ile Yüz Yüze Kripto Eğitiminde VIP Dönem | İşternet

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

İşternet ile Yüz Yüze Kripto Eğitiminde VIP Dönem

Türkiye'de bir ilki gerçekleşen yüz yüze VIP Kripto Yatırım Eğitimi, profesyonel bir şekilde düzenli kazanç sağlamak isteyen yatırımcıların büyük ilgisini çekti.

Kripto para yatırım eğitimleriyle, profesyonel bir kazanç sağlamak isteyen yatırımcıların gündemine hızlı bir giriş yapan İşternet’ in yeni dönem “VIP kripto para eğitimleri” hakkında yeni duyurular öğrenciler ile paylaşıldı. Çevrimiçi video eğitimlerinin yanı sıra canlı kripto para eğitimi de sunan İşternet ’in grup eğitimleri devam ediyor.

Aydın Bilek danışmanlığında yürütülen ilk canlı VIP kripto para yatırım eğitimleri, katılımcıların büyük ilgisiyle karşılaştı. İstanbul’da düzenlenen birincisi düzenlenen kripto para yatırım eğitimi, İşternet ‘in çevrimiçi video eğitimlerine kayıtlanan öğrenciler kadar doğrudan yüz yüze kripto para eğitimi almak isteyen öğrencilerden de bir hayli rağbet gördü.

Yirmi kişilik ferah sınıflarda dört saat boyunca devam eden kripto grup eğitimleri için siz de İşternet ’in çağrı merkezini arayarak ya da internet sitesi üzerinden yerinizi ayırabilirsiniz.  

VIP Grup Eğitimleri

İşternet, VIP grup eğitimleriyle birlikte öğrencileri kripto para yatırımında “domino tekniğinin” üst düzey ayrıntılarıyla tanıştırıyor. Kripto para yatırımcılığının bütün inceliklerini ve detaylarını kapsayan “VIP Kripto Yatırım Eğitimi'nde”; 200 dolarlık bir ana paranın sadece bir sene içinde nasıl bine katlanabileceği ve 200 bin doların üstüne kadar getirilebileceği üzerinde durulmakta.

Eğitimlerde, online olarak satın alabileceğiniz domino tekniğinin yan ısıra aşağıda listelediğimiz en temel konularda da bilgiler ve yöntemler öğrencilere aktif bir şekilde aktarılıyor:

  • Temel kripto yatırım kavramları
  • En işlevsel indikatörler (göstergeler)
  • İndikatör ve grafik yorumlama
  • Kripto para borsaları
  • Kripto para piyasalarının nitelikleri
  • Yerli ve yabancı borsalarda işlem açma
  • Yatırımcı profilleri
  • Stratejiler

Ancak eğitimlerin kapsamı bu başlıklarla sınırlı kalmıyor! Katılımcıların en çok ilgisini çeken konulardan birisi de geçmişe dair yapılan analizler. Geçmiş kripto para yatırımlarında uğradıkları zararların nedenlerini de merak eden öğrencilere, Aydın Bilek tarafından işlem geçmişlerindeki yanlış kararlar ve hatalar da analiz edilmekte.

Ayrıca Aydın Bilek, katılımcılara daha önce yaptıkları hatalar üzerinden nasıl doğru kararlar verebileceklerini de açıklıyor.

Minimum Risk Maksimum Kazanç

Risk ve kayıpları en aza indirmeyi, elde edilen karı ise mümkün olan en üst seviye çıkarmayı hedefleyen VIP kripto yatırım eğitimi ile bir yıl gibi kısa bir sürede sermayenizi 1000 kat arttırmak mümkün.

Bu noktada sermayenizin düzenli ve istikrarlı bir şekilde nasıl yükseltilebileceğini odaklanan eğitim, kripto gelirlerinizi günden güne katlayarak servete dönüştürmenizi sağlar.

İşternet’ in canlı kripto para yatırım eğitimi sayesinde yirmiden fazla indikatöre hakim olarak, kazanacağınız anlık grafik okuyabilme ve doğru al sat noktalarını tespit edebilme becerileriyle siz de servet sahibi olabilirsiniz.

VIP Kripto Eğitiminde Neler Var?

Bu eğitimde Aydın Bilek, her şeyden önce öğrencilere kripto borsa piyasalarının doğasını ve nasıl yaklaşılması gerektiğini aktarmaktadır. Bu sayede grup olarak VIP eğitimlere katılan öğrenciler kripto para dünyasını çok daha kapsamlı bir biçimde algılar ve anlar.

Ayrıca portföy yönetimine dair bütün gereklilikleri öğrenerek bir strateji oluşturmanız ve işlemlerinizi profesyonel seviyede yürütebilmeniz VIP eğitimimiz ile mümkün.

Bu eğitimlerde ayrıca yatırımcıların kendi sermayelerini hatasız biçimde planlayabilmeleri ve riskleri kontrol edebilmeleri için gerekli teknik bilgiler sunulmakta. Böylece canlı eğitim alan adaylar kontrolleri dışındaki beklenmedik borsa hareketlerine karşı da önlem alabilecek bir bilgi birikimine ulaşmaktadır.

Her Seviyeye Uygun Anlatım

Eğitim danışmanı Aydın Bilek, kripto para grup eğitimlerinde başlangıç seviyesinden profesyonel düzeye kadar herkese hitap eden sade bir dil ve akıcı bir üslupla kripto para yatırımlarını herkese uygun hale getiriyor.

Üstelik bu anlatım modeliyle, kaldıraçlı işlemler gibi karmaşık konuların bile artıları, eksileri ve stratejilerini anlamak bu doğrultuda işlemler açabilmek çocuk oyuncağı haline geliyor. Canlı kripto eğitimi boyunca teknik konular kadar, yanlış haberleri anlama ve doğru bilgiye ulaşma gibi önemli konular da kendisine yer buluyor.

VIP Kripto Eğitimi ve Beklentiler

Her seviyeden katılımcıların katıldığı kripto para grup eğitimlerinde, adayların beklentileri ise birbirlerinden farklılık gösterebiliyor. Ancak VIP canlı grup eğitimi her adayın beklentisini karşılayacak bir planda tasarlanmıştır.

VIP kripto eğitimi sayesinde:

  • Eksikleri olduğunu düşünen mevcut kripto para yatırımcıları
  • Dijital çağın gerisinde kalmak istemeyenler
  • Kripto dünyasına temkinli bir giriş yapmayı düşünen yatırımcılar
  • Yatırım yapmak için kripto para geliri isteyenler
  • Ofis ve zamandan bağımsız bir iş modeliyle yaşamayı hayal edenler
  • Refah seviyesini yükseltmeyi amaçlayanlar

Şeklinde sıralayabileceğimiz ve çok daha farklı istekleri olan yatırımcılardan her biri hayallerine daha da yakınlaşıyor.

Biletler İki Günde Tükendi

Aydın Bilek, öğrencileriyle bilgi paylaşımında bulunduğu İşternet Telegram grubu üzerinden kripto para yatırımcılarını “VIP eğitim” hakkında bazı açıklamalarda bulunurken, İstanbul’da düzenlenen ilk yüz yüze “domino tekniği” eğitim biletlerinin iki günde tükendiğini belirtti.

Ayrıca online eğitim alan ve daha önce hiç eğitim almamış öğrencilerin ortak ilgisiyle birlikte yeni açılacak yüz yüze eğitim taleplerinin yoğunluğundan dolayı memnuniyetini belirten Aydın Bilek, öğrencilerin istekleri doğrultusunda belirlenen yeni eğitimlerin duyurusunu da yaptı.

VIP Grup Eğitimleri Ankara’da

İşternet’ in online kripto para eğitimleri Türkiye’nin dört bir yanından öğrencilerle devam ederken, yüz yüze kripto para eğitimleri, İstanbul’dan sonra Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok farklı şehrinde devam edecek.

Hali hazırda mart ayının son eğitimleri dolmuş durumda. Ancak 9 Nisan 2022 günü düzenlenecek Ankara kripto para yatırım eğitimi için biletler hala satışta. Canlı VIP kripto dersleri hakkındaki gelişmeleri anlık olarak takip edebilmek için İşternet Telegram grubuna katılabilirsiniz.

Sonrasında Gaziantep, Adana, İzmir, Bursa gibi şehirlerde de düzenlenecek VIP kripto eğitimlerini takipte kalmanızı tavsiye ediyoruz.

Ancak unutmayın ki yatırımlarınızda tavsiyeye değil, bilgi, birikim ve stratejilere ihtiyacınız var. Bunların hepsi ise işte bu kripto para sınıflarında sizleri bekliyor.

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun ve hemen sizi arayalım.