Ukrayna, Resmi Twitter Hesabından Kripto Bağışı Çağrısı Yaptı | İşternet

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Ukrayna, Resmi Twitter Hesabından Kripto Bağışı Çağrısı Yaptı

Ukrayna’nın resmi Twitter hesabı, Rus işgali devam ederken Ukrayna kripto para bağışları için bir çağrı yaptı.

Resmi hesap @Ukraine üç ayrı paylaşım yaptı ve Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) olarak bağış kabul edebileceklerini açıkladı. Twitter hesabından paylaşılan adresler başbakan yardımcısı Mykhailo Fedorov’un doğrulanmış Twitter hesabı ve Telegram hesabından da yayımlandı. Federov konuyla alakalı, “Ukrayna’nın başarısına katkıda bulunmaya ve uluslararası toplumu mümkün olan her şekilde Ukrayna’da yaşananlar konusunda bilgilendirmeye çalışıyoruz.” dedi. Ukraynalı diplomat Olexander Scherba da bağış çağrısını paylaşanlardandı.

Blockchain verileri, Ukrayna Bitcoin bağışı adresinin şu ana kadar 9.78612041 Bitcoin topladığını gösteriyordu. Listelenen adrese yaklaşık 85 Ethereum da gönderildi.

Rus ordusunun işgal sırasında siber saldırı da yaptığı ve mesajların doğruluğu konusunda endişelerin bulunduğunu öğrenen Vitalik Buterin hacklenen hesaplara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Buterin attığı tweette, “Bazı kaynaklardan bunun yasal olduğuna dair onaylar alıyorum. Ancak uyanık olun ve geri dönüşü olmayan kripto işlemleri yaparken yavaş ve dikkatli olun.” dedi.

Binance’ten Ukrayna İşgalinden Etkilenenler için Destek

Binance Ukrayna Desteği: Ukrayna Rusya savaşının sebep olabilecekleri için 10 milyon dolarlık fon oluşturuldu.

Önde gelen kripto borsası Binance, Rusya Ukrayna savaşından etkilenenler için 10 milyon dolarlık acil durum fonu oluşturdu.

Kripto paralar acil durumlarda küresel anlamda bağış toplamayı kolaylaştırıyor. ATM’lere ulaşamama sebebiyle nakit erişiminde zorluk yaşayan Ukrayna kripto kullanımına yöneldi.

 

 

 

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun ve hemen sizi arayalım.