Bank of America Raporunda Chainlink Detayı | İşternet

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Bank of America Raporunda Chainlink Detayı

Chainlink, yeni nesil blok zincir ağını finans, sigorta, tedarik zinciri, oyun ve sanş oyunları sektörlerinde kullanımını hızlandırdı.

ABD’nin köklü bankacılık kuruluşlarından Bank of America'nın yayımladığı araştırma raporunda Chainlink’in finans, sigorta, tedarik zinciri, oyun ve şans oyunları sektörü genelinde yeni nesil blok zinciri kullanımını hızlandırabileceği yer alıyordu. Analistler, Chainlink’in büyük ihtimalle 15 Şubat itibari ile 203 milyar dolara ulaşan DeFi’daki toplam kilitli değerin arkasındaki itici güç olduğunu belirtti.

Bank Of America'nın yayınladığı raporda 1100’dan daha fazla projenin Chainlink’in ağından yararlandığı dikkat çekti. Ayriyeten Associated Press, AcuWeather, Sportmonks ve diğer 800 şirketin gelen verilerden gelir sağlamak adına ağ üzerinde oracle node’ları kurduğu belirtildi.

Banka, 15 Şubat itibariyle Chainlink oracle’larıyla akıllı sözleşmelere 60 milyar dolar üstünde para yatırıldığını açıkladı. Bahsedilen rakam 2020 sonunda yalnızca 7 milyar dolardı.

Raporda bu konulara artı olarak Chainlink’in NFT’lerde kullanımı da yer alıyordu. Ağın, 2020’de sıfır noktasından şimdiye NFT dağıtımı ve oyunlar için iki buçuk milyonun üzerinde doğrulanabilir sayı ürettiğini görüyoruz.

Chainlink, yakın tarihte Google eski CEO’su Eric Schmidt’i stratejik danışman olarak ekibine dahil etmesiyle konuşulmuştu. Chainlink, 2019’da da Google Cloud ile ortaklığını duyurmuştu.

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun ve hemen sizi arayalım.