Turkcell’den de Metaverse Adımı Geldi! Metaverse’te Mağaza Açacak | İşternet

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Turkcell’den de Metaverse Adımı Geldi! Metaverse’te Mağaza Açacak

Turkcell Metaverse evreninde çok yakında ilk mağazasını açmayı planlıyor. Turkcell, dijital servislerin deneyimlenebileceği bir alan sunacak.

Dünyanın ve Türkiye’nin sanal evren Metaverse'e ilgisi hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Önde gelen birçok şirket ve kurum Metaverse’te yer almak ve hizmet sunmak için girişimlere başladı. Türkiye merkezli operatör şirketi Turkcell de Metaverse’e adım atacağını açıkladı. Turkcell Metaverse’te ilk mağazasını açma amacıyla çalışmalara başladı. Ürün satışlarının yapılacağı Metaverse’te meydana gelecek olan açılışta, sanal kimliği ifade eden avatarlarla katılım sağlanabileceği duyuruldu.

Turkcell’in güncele ayak uyduran bakış açısıyla ilerlemeyi seçtiğini ifade eden Bireysel Satış Sorumlusu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal şunları söyledi: “Turkcell olarak, mağazacılıkta da doğru yerde ve doğru zamanda müşterilerimize ulaşabilmek hedefiyle her ortamda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu bağlamda yenilikçi bakış açımızla Metaverse’te de yer alacağız. Turkcell kalitesini ve güvenini sanal dünyaya da taşıyarak, burada müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.”

Metaverse mağazası açmanın yanı sıra teknoloji zirvelerini Metaverse’e taşıyarak hissedarlarıyla sanal etkinliklerde buluşmayı amaçlıyor. Bunun yanı sıra İnsan Kaynakları alanında iş ilanları, işe alım ve oryantasyon süreçlerinin de bu ortamda yürütülmesi planlanıyor. Gerekli altyapısal ve süreçsel aşamaların atlatılması ardından müşteriler ve paydaşlarla bir buluşma yapılması planlanıyor.  

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun ve hemen sizi arayalım.