Cryptopunks NFT'si Satış Rekorunu İkiye Katladı | İşternet

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Cryptopunks NFT'si Satış Rekorunu İkiye Katladı

Bir CryptoPunks #5822 NFT’si 8.000 ETH yani 23,7 milyon dolar değerine satıldı. Yeni satış rakamı, geçen haziran ayındaki 7,8 milyon dolarlık rekorunu yaklaşık 3'e katladı.

Şimdiye kadar onlarca CryptoPunks NFT’si bir milyon dolar ya da daha fazlasına satıldı. Ancak bu seferki satış yaklaşık 24 milyonluk değeriyle önceki tüm satış değerlerini geride bıraktı.

Geçtiğimiz haziran ayında 7,8 milyon dolarlık değer ile ilk satışı gerçekleşen CryptoPunks #5822 NFT’si rekorunu üçe katlayarak cumartesi günü 8.000 ETH yani yaklaşık 23,7 milyon dolara yeni alıcısına satıldı.

Bulut blockchain altyapı firması Chain CEO’su Deepak Thapliyal, söz konusu NFT’yi CryptoPunks geliştiricisi Larva Labs’ın kendi online pazarından satın aldı. Alıcı, Cryptopunk’ı satın almak için DeFi platformu Bileşik Finans aracılığıyla kaldıraç işlem kullandığını bildiren bir tweet attı. Compound kurucusu R.Leshner şöyle söyledi: “Bileşik Finans sayesinde, bunu satın alırken hala ETH tutabiliyorum.”

Yapılan NFT satışları arasında satış rekorunu hala 69.3 milyon dolar değeri ile Everydays: The First 5.000 Days isimli NFT tutuyor.

Kripto eğitim, danışmanlık ve analiz hizmetlerimiz hakkında bilgi mi istiyorsunuz?

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun ve hemen sizi arayalım.